Underbar onsdag!

Jag måste säga att jag gillar onsdagar 😉 Dom brukar alltid vara toppen!! Dagens onsdag då… Stalltjänst (som vanligt) i morses. Va klar där vid 9 tiden, så hem och städa rumet och fixa lite som jag behövt göra länge men inte hunnit med, sedan åka och jobba några timmar med underbara R 🙂 Upp till stallet och rida ut hästarna med mamma 😀 Helt underbart! om det är någon ting som gör mig lycklig så är de att se min mamma på hästryggen, hon skiner som en sol! 😀 helt underbart 😀 Sen efter de har jag tvättat min vita pärla och gjort klart allt inför tävlingen i morgon 🙂

Och en sak som TOTALT har förgylt min dag är att Erik antagligen kommer hem på lördag 😀 asså min glädje är TOTAL!! och sen har han fått jobb på Gotland med 😀 Sååå nice 😉 har jag en väldigt bra anledning att åka till mitt älskade Gotland 😀

2013-05-30 18.58.21-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *