Uppdatering från mitt pluggande

Sitter i detta nu och lysnar på en föreläsning på två timmar om en herre som Heter Andrew Still, som är en gubbe innom osteopatins historia. Han ska tydligen vara en viktig figur och är inprencip grundaren till allt vi jobbar efter idag.

Nu är de bara två veckor kvar tills de är skola igen, herre ud tiden går så jäkla fort jag hinner inte med ^^ Men utöver historia så har jag pluggat mycket cell biologi. Ligger efter lite nu förra veckan blev de inte jätte mycket pluggande, va mycket förberedelser inför Änglahoppet som gick av stapeln inne på borås ridhu i helgen.

Så nu blir de rå plugg fram tills torsdag, då åker jag upp till stockholm och fortsätter min utbildning till Hästmassör, ska bli kul att göra något annat ett tag 🙂

Nä ni nu ska jag fortsätta lyssna på vad mr still kom fram till 🙂IMG_0081.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *