Uppdatering om mina hästar

Vi börjar med Nisse, han har inte varit helt kry de senaste  haft feber och igår hade en jäklans mugg blossat upp så jag tror det kan vara drf. Så han får ta de lite lugnt tills han är bättre (vilket jag hoppas och tror är väldigt snart) Tråkigt nu när han varit så fin de senaste 🙁 Men tyvärr sånt som händer.

Witonia då, hon var riktigt fin i söndags riktigt riktigt nöjd med henne 😀 Hon trimmades i ridhuset, först med mamma på ryggen och sedan mig 🙂 Igår fick hon vila då min kropp inte är riktigt 100 just nu, har ont i halsen och hela kroppen 🙁 Men idag var vi ute och konditions tränade i skogen, jäklar vad roligt hon tyckte det var, hon stel som bara den för att orka och kan säga att jag slet som bara den för att kunna få stopp när vi kom till nedförsbackarna 😉 Men roligt hade vi 😀

1 svar på ”Uppdatering om mina hästar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *