Vad är de för dag i dag?

Tack underbara Jens för att du påminde mig om att jag faktiskt har en blogg 😉

Har ni saknat mig mina underbara läsare?? Skulle vilja säga att jag har haft mkt att göra men tyvärr stämmer inte de så får hoppa de.

Nisse har nu haft sin vinter vila och är igång satt igen, vi har idag varit i Alingsås och tränat för Svante Johansson. Och de gick super på Nisse och Viktor dom skötte sig kanon bra verkligen.

Witonia är ju skadad IGEN!!  hon har fått en typ böld på vänster fram, så hon har blivit behandlad för de i 10 dagar och de går ner men inte så mkt som jag hade velat 🙁 Men den nionde ska vi till Husaby men henne igen, efter som jag inte har tyckt att hon har varit 100%  fräsch de senaste.

20131204-214849.jpg

1 svar på ”Vad är de för dag i dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *