Vänner och relationer!

20130930-220222.jpg

Jag älskar mina vänner över allt annat! Ni är guld värda men kan inte påstå att jag har sådär jätte många vänner men dom jag har står mig väldigt nära!

Men till saken! Jag har en väldigt nära vän jag bråkat en del med nu! Och något som förvånar mig är hur en person men har känt så länge bara kan säga ”men bra då är du luft för mig” utan att röra en min! Är mänskligheten så jävla kall! Jag håller mina vänner väldigt hårt om hjärtat!!

Men när man håller på men hästar så går VÄLDIGT mycket tid till de och de vet vi alla 😉 vissa ”ohästt” vänner fattar inte de och då går de inte…

Erik tyckte nog de va jobbigt i början att jag spenderade så mycket tid i stallet men nu vet han att de tar den tid de tar och så är de bara….

Kärlek och respekt till mina vänner <3 20130930-220137.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *