Varför väljer jag att åka till Tyskland?

Har fått VÄLDIGT många frågor om varför jag åker till Tyskland och om det verkligen är genomtänkt. Jag åker först och främst ner för att utvecklas och lära mig. Wolfgang har den verksamheten jag själv vill arbete med i framtiden. Jag vill jobba med att utveckla och tävla unghästar, och exakt detta gör han.

Sen vet jag inte hur ett beslut om de jag ska göra blir genomtänkt.Jag är 18 år har ingen här hemma som binder mig (för utom min pojkvän) Men fortfarande jag är 18 har hela livet framför mig har inget fast jobb. Så inget stoppar mig från att ta denna chansen, sen får man inte glömma att jag kan komma hem, om jag inte skulle trivas eller tycka det är tråkigt kan jag faktiskt bara komma hem igen. Så bara för att jag åker ner behöver inte de betyda att jag flyttar för all framtid. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *