Varför Viktor har slutat rida nisse!

Förra veckan sa Viktor upp sig från Nisse. Jag har inte orkat skriva så mkt om de då de har varit ganska tufft för mig att få tbx en häst jag inte ridit på jätte länge och dess utom har planer på att sälja.

Men helt ärligt så vet jag inte varför Viktor har slutat rida honom, jag har inte pratat med honom sen han sa upp sig, men planen är la att jag ska göra de inom en snar framtid. Men jag och Viktor har inte bråkat och är fortfarande goda vänner. Och om han vill så får han hemskt gärna komma tbx och rida honom då han gör det väldigt väldigt bra!

Men fram tills dess är de bara för mig att trimma honom hemma och försöka börja hoppa honom så smått igen.

Har ni mer frågor om detta så fråga gärna på så ska jag försöka svara på så mkt saker jag bara kan 🙂

2013-10-06 10.37.20IMG_4217

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *