Herre jesus en hel vecka?

Just nu springer livet och tiden förbi, jag hinner inte alls med just nu och vet knappt vad jag gjorde förra veckan 😛

Sessan är seminerad på nytt så hoppas att de tar sig nu, gör de inte de får vi satsa på nästa säsong istället 🙂

Tony har ju börjar jobba närmare hemma så han kommer hem varje kväll, men vete fasiken om jag ser honom mer nu ön jag gjort tidigare 😉 just nu jobbar han nog mer än någonsin…. men men han älskar sitt jobb och jag är glad över att se honom lycklig de är han om någon värd 🙂

Jag själv har knappt jobbat min foglossning är väldigt dålig och vet inte hur jag ska få ihop mitt liv just nu vilket jag bävar och fasar inför. Skulle varit hos sjukgymnasten idag men va försenad så ska komma igen nästa vecka. Risken är stor att hon sjukskriver mig, vilket jag absolut inte vill men vad ska jag göra? Får la snällt kanske ge upp denna gången?

Jaja nu ska jag ta mig en dusch i alla fall sen ta in lite tvätt och efter de försöka sova några timmar kanske 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *