Mitt i höskörden

Hej på er, tiden rusar just nu iväg! Vi står mitt i höskörden och allt vad de innebär, kolla väder appar 50 gånger om dagen, de ska slås, vändas, strängas, pressas och tas in. Dagarna går i ett Tony har dessutom jätte mycket på jobbet så vi ses ungefär bara på nätterna just nu 😛 men men vad gör la de detta är ju de vi lever för och älskar 🙂

Hästarna går på bete och fick igår ny hage, nöjda och glada minst sagt. Var uppe nu på morgonen och satte på flugluvor och pussade lite på dom.

Jag är sjukskriven på heltid fram tills förlossningen på grund av mina foglossningar och kan ungefär gå i 10 minuter sen vill jag lägga mig ner och försvinna typ. Så nu under skörden är jag inte mycket till hjälp håller ordning på mat och människorna typ 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *