Vi kickar igång denna vecka och månad odentligt

Har sovit så extremt dåligt inatt, åskade nått vidrigt inatt så kunde inte sova utan låg och lyssnade på när de brakade lös ordentligt. Så när Tony åkte till jobbet imorse så passade jag på att ta sovmorgon, jag och Elsa gick upp vid 10 tiden, riktigt skönt faktiskt. Ordnade med stallet och gjorde lite lunch de är ungefär vad jag har åstadkommit idag 😛

Juste låg och kände massa sparkar från den lille i magen i morse med så himla mysigt <3 drömde för första gången att han va född idag med, dock en VÄLDIGT konstig dröm men ändå väldigt mysigt och mu börjar jag faktiskt längta ordentligt efter honom 🙂

Just nu sitter jag på jobbet började 15:00 och slutar 22:00 både idag och i morgon. Men i morgon ska jag försöka få lite mer gjort under förmiddagen tänkte jag, får lite panik av känslan att inte fått ett skit gjort.

Nä nu är rasten slut tillbaka till mina glada pensionärer 😉

Elsa får stå för hur aktiva vi har varit idag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *